11 Şubat 2017 Cumartesi

MİMİMSİTRAK ŞEYLER (Reklamlardaki gibi olmayan şeyler)


 Herkese merhaba :) Uzun zamandır buralarda yoktum. Mim var yine ve ANNESİ'nin PRENSES'i beni de davet etmiş. Gerçekten çok teşekkür ederim. Bu mimler de olmasa hiç ugrayamayacagim galiba. Tam terslik bilgisayarın faresi bozuldu. Telefondan yazıyorum. Hatalar olabilir kusura bakmayın ;)  Bu arada bu mimi de Bir Masal Gibi başlatmış. Benim için farklı bir deneyim oldu ona da teşekkür ederim.

Gelelim mimin konusuna: Reklamlardaki gibi olmayan şeyler... Reklamlar bildiginiz uzere musteri kazanmak icin daha cok para için yapilan seyler. Genelde yalan oluyor gosterilenler. Ama insan işte almadan duramıyor. Çok  fazla tv izlemem. Ama bazen denk gelen reklamlar oluyor elbet. Bazıları saçma geliyor bazılarına da gülüyorum baya. Şimdi hoşuma giden birkaç reklam linki vereceğim. Bence bakın. Hem gerçek hayatı yansıtmayan hem de çok farklı bir konuya sahip reklamlar.


İlki bir kahve reklamı. Bunu arkadaşım önerdi. Ben tv izlemiyorum diye ona sordum. Aklına ilk gelen buydu. Bencede komik bir reklam. Ayrıca kedinin Sondaki Zıplayışı acayip komik. Adamın kahve İçmesi ve kendine gelen özgüven sonunda kediden kendince aldığı intikam 😄 Hayır yani sanki insan onunla ugrasacak gerçekte. Hem de çöpün içine girerek 😂😂 ama reklam işte ve bence iyi olmuş akşam akşam güldüm baya ;))

Cafe Crown Kedi Reklamı - Daha çok sen

Diğeri de gençlerin mutlaka bileceği Ruhi Çenet 'in oynadığı reklmiam :

 Eti Canga Ruhi Çenet'le bu sorunun peşinde : Her yer Her yerde!

Şimdi de az önce rast geldiğim geçen sene 23 Nisan da çıkan bir reklam. Tatlı Domatesler. Acayip hoşuma gitti ;))

Tat - Tatlı Domatesler

Şimdi de Eti puf  reklamı. Yazık çocuklar izleyince gerçekten böyle oluyor sanırlar belki de :))

Eti Puf - Yerler seni

Yine eti reklamı :

Mısırcı Balık

Evet biraz da duygulanın özellikle anneler:

Pınar Süt reklamı

Araştırınca çok değişik reklamlar çıktı. Hepsini eklemek istedim. Hepsine göz atın bence. Tekrardan  ANNESİ'nin PRENSES'i ne çok teşekkür ederim. Yaparken baya eğlendim. Uzun zamandır böyle komik şeylere bakıyordum. YGS ye 30 güncük kaldı ve hala eksiklerim var. Baya yoğunum bu ara. Yaz bi gelsin blogumla daha çok ilgilenecegim inşallah.

Kendinize iyi bakin. Zamanınızı iyi değerlendirin. Hiçbir şeyi yapmak için beklemeyin. Şimdi daha iyi anlıyorum ki zaman su gibi akıyor. Daha liseye yeni başlamıştım. Şimdi nerdeyse mezunum ve o zamanlar hiç umursamadigim sınavlara çok az kaldı. Herkese iyi geceler... Daha mutlu olacağımız bir güne uyanalim inşallah 😊☺

Not: Resim hoşuma gitti. Aslında konuyla alakası yok ama güzel işte o da yeterli bence. Başka ne koyarım bilemedim.

Not: Aksam uyku sersemligiyle mime davet etmeyi unutmuşum. İşte davet ettiklerim,
Siyah Kuğu
Kitap Tadında
Örgü Çantam
Anne Güncesi

Vaktiniz olursa yapın merak ediyorum 😊☺ Başka yaa isteyen olursa yapsın. Bilgisayarımdan yazamadım için biraz zorlandım daha çok kişiyi etiketleyemiyorum.


-Amaril-

18 yorum:

  1. Öncelikle mim icin teskr ederim ellerine saglk cnm.Bence resim uymus.Hani ayın birde karanlık yüzü vardrya buda reklamın karanlk yüzü.Mısırlı balık ve eti puf benimde aklıma gelmsti.ÇOK GÜZEL bulmuşsun 😃 tekrardan ellerine saglk teskr ederim 😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl ben teşekkür ederim ;) Evet resim sizin dediginiz gibi düşününce güzel olmuş :)) Mısırcı balık ve eti puf eğlenceli reklamlar izleyince hoşuma gitti 😂😂☺

      Sil
  2. Bunu yapmak istiyorum, instagram da da çok yaygın,en kısa zamanda...teşekkürler

    YanıtlaSil
  3. Tatlı Domates'leri hipnotine olmuş gibi uzun bir süre izledim resmen :D Cidden baya tatlılarmış :)
    Televizyon izlemeyi bırakalı uzun zaman olduğu için reklamların da neredeyse hiçbirini bilmiyordum, ama seçimlerini çok beğendim(ayrımcılık yapıcam: en çok domatesleri beğendim :D) Ayrıca en sonda zamanı değerlendirmekle ilgili çok güzel bir tespit yapmışsın, kesinlikle katılıyorum. Umarım sınavından senin için olabilecek en güzel sonucu alır, istediğin bir okula yerleşirsin :) Tekrar hatırlatmak isterim ki, her türlü konuda yardıma açığım istediğin her konuda soru sorabilirsin(bölüm seçimi-okul saçimi- motivasyon vs.) :)
    Az önce de belirmiştim, çok bi reklam kültürüm yok, ama böyle denk gelenler birikirse ben de seve seve mim'ini yaparım inşallah :) Sevgilerimle :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ben de onları çok beğendim. Gerçekten tatlılar ;)
      Zaman gerçekten öyle malesef biz hiç anlamadan geçip gidiyor.
      İnşallah hayırlı olacak bir yeri kazanırım. Eğer bir sıkıntı olursa sorarım tabi Teşekkürler ilgin için 😊☺ sevdiğin bir tane bile reklam olsa paylaşabilirsin. Ben baya yaptım ama cogunu arastirinca öğrendim ;))

      Sil
  4. Hepside tam abur cuburluk reklamların amacı zaten bu değil mi bizlerde sağlıklı olmadığını bilsek de arada alıyoruz ama tam dikkat çeken reklam yapıyorlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet malesef öyle ama dediğiniz gibi bazen dayanamayıp alıyoruz :)

      Sil
  5. ayyyy üniversite bitince de aramızda ol amaaaa o zamaaan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bir aksilik olmazsa blog dünyasından ayrılmayı düşünmüyorum :) inşallah üniversiteyi bi kazanayım da blogumla daha çok ilgilenirim :))

      Sil
  6. bu tür mimler çok güzel oluyor gerçekten :) bu arada bloğunuzu keşiften buldum ve takibe aldım bana da bekliyorum sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki bakarım hemen :) blogumun keşifte çıkması beni sevindirdi. Demek ki yavaş yavaş taninmaya başlamış blogum 😊☺

      Sil
  7. hey! YGSde basarılarr ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler şurda 7 güncük kaldı ☺😩😟😭 Hatirlisiyla bi atlatsaydik :))

      Sil
  8. Evet film izlemeye ve kitap okumaya bayılıyorum. Ayrıca ahşap boyayıp, resim yapıyorum.Takipteyim. Ben de beklerim:):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok iyi o zaman. Bende resim yapmayı severim ama ugrasacak vaktim olmuyor artık. Ahşap boyamak da güzeldir galiba onu da merak ediyorum :)) tabi ki gelirim sizin sayfaya da 😊

      Sil
  9. Merhaba bloğunuzu tesadüfen gördüm ve katıldım, ben de beklerim :))bugün yeni bir çekiliş de başlattım umarım ona da katılma imkanının olur sevgiler.. http://kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki ben de en kisa zamanda bakarım blogunuza :)

      Sil

Değerli Okuyucular:
Lütfen yorumlarınızda küfür, argo ve ahlaksızlık kullanmayınız!!!
Onların haricinde her türlü eleştiriye açığım :)
Yorumlarınız denetlendikten sonra yayınlanacaktır!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...