3 Ekim 2018 Çarşamba

1.ÇANKAYA KİTAP FUARI



Merhaba 😀

Bugün Çankaya Belediyesinin düzenlemiş olduğu kitap fuarina katıldım. Fuar Ankarada. Çağdaş Sanatlar Merkezinde. 5 kitap aldım. 1 tane de bez çanta aldim ama kuzenim istedi ona aldim. 35 yayinevi katılmıştı. Çok büyük degil ama 1.Çankaya kitap fuari icin gayet iyiydi bence. 5 ekime kadar devam edecek. Ankarada olanlar katılabilir. Evet aldıklarımın fiyatlarina gelelim simdi.
.
🍁Bir Kadının Yaşamından 24 Saat = 6 tl
🍁Zaman Makinesi = 9 tl
🍁İnsancıklar = 14 tl
🍁Yabancı = 12 tl olmasi lazim.
🍁On Küçük Zenci = 14 tl olmasi lazim.
🍁 Bez çanta = 10 tl
.
Son iki kitabin fiyatini tam hatirlamiyorum ama o civardadir galiba. Instagram hesabımdan da paylaştım.
Instagramdan da takip edebilirsiniz beni                        / @farkli_diyarlar / 😏




.
Evet fiyatlar iyiydi. Genelde %20 - %25 indirim vardi. Klasik kitaplarda yüzde 30 indirim olan yerlerde vardi. Hep merak ettiğim okumayi istediğim kitapları aldım. Mutluyum gayet güzel bir gündü. Uzun zamandır kitap alamıyordum. Fuar gezmek çok güzel oluyor cidden. Çankaya Belediyesi Başkanını ve emeği  geçenleri  de tebrik ederim böyle harika bir proje başlattıkları için. Umarım her yıl olur =)


Genel olarak değerlendirirsem bu yıl harika ibaşladı. Artık kültür etkinliklerine, gezmeye vaktim var. Yani üniversite hayatı cidden güzelmiş. Zorlayıcı evet ama yine de 2 yıl emek vermeme değmiş. Bilmeyenler için söylüyorum Ankara Üniversitesi Hemşirelik kazandım. 2 tane arkadaş edindim hatta bugün onlarla beraber gezdik fuarı :)

Üniversitemiz çok kapsamlı zaten. Ankara üninin bir sürü kültür etkinlikleri varmış uygun olduğumda onlara da katılacağım.

Son olarak kitap fiyatlarının çok artmasından dolayı uzun süre kitap alamayacağım. Ama büyük Ankara kitap fuarına kadar para biriktirip sahaflardan kitap almaya çalışacağım. O fuar için şimdiden heyecanlıyım =)

Herkese iyi ve bol kitaplı günler diliyorum :)

NOT: GÜNCELLENDİ!

12.ANKARA KİTAP FUARI YAZIM İÇİN TIKLAYIN :)
13.ANKARA KİTAP FUARI YAZIM İÇİN TIKLAYIN :)
.
~Amaril~

2 yorum:

  1. Kitap fiyatları çok arttı gerçekten. İşin kötüsü daha da artacakmış. Mecbur indirim kovalayacağız ya da ikinci el kitap alacağız. Neyse ki elimde okunacak çok kitap var. Hiç almasam bile bana üç sene yeter :-)

    Aldıklarını iyi günlerde okuman dileğiyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef artıyor sürekli. Benimde çok kitap var onlarla idare ederim. Ankara kitap fuarı olacak şubatta oraya giderim . Sahaftan alırım. Bir sekilde okuruz ama kötü oldu ya fiyat artması. Bir sürü yayınevi kapandi.

      Sil

Değerli Okuyucular:
Lütfen yorumlarınızda küfür, argo ve ahlaksızlık kullanmayınız!!!
Onların haricinde her türlü eleştiriye açığım :)
Yorumlarınız denetlendikten sonra yayınlanacaktır!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...