19 Mayıs 2019 Pazar

13.ANKARA KİTAP FUARI (15 ŞUBAT 2019)



Merhaba :)
Fark ettim ki 13. Ankara Kitap Fuarının yazısını bloguma eklememişim. Sadece instagramda paylaşmışım. İnstagramda daha aktifim oradan beni takip edebilirsiniz. @farkli_diyarlar 
Kitap Fuarı yazılarım eksik kalmasın diye üstünden aylar geçmiş olsa da yazmak istedim. Gerçi bu aralar blogumun okunması çok düştü. Google + kapandı diye biliyorum. Aktif olmak için başka uygulama var mı bilmiyorum bilenler yazabilir mi?

13.Ankara Kitap Fuarına gittim gördüm 😏 
Kuzenim @okudum_yorumluyorum ile birlikte gittik. 

ilk kez bir fuara birinci günü gittim. Ortam yine çok güzeldi. Ama sanki sahaf kısmı geçen yıla göre daha eksik gibi geldi ya da ben anlayamadım. 

Fuarlarda sahaf kısmı daha etkileyici oluyor. Indirimli bir sürü eski yeni #kitap bulabiliyoruz. Ama bugün sahaftan sadece bir kitap aldım. Bulamadım istediğim gibi kitap ondan böyle oldu sanırım. 


Diğer aldığım üç kitap da Ren yayıncılıktan. 
📚Puslu Kıtalar Atlası ~ 10 tl 
📚Yürüyen Ölüler ~ 10 tl 
📚Karanlığın Yüreği ~ 5 tl 
📚Benjamin Button'in Tuhaf hikayesi ~ 5tl 

En çok Puslu Kıtalar Atlası 'nı bu fiyata bulduğuma sevindim. Gerçekten çok güzel oldu. Geçen yıllarda aldığım kitapları buradan görebilirsiniz.  Geçen yıllarda daha çok kitap almışım. O zamanlar ekonomik kriz yoktu tabi 😂 

Bazı yayınevleri mesela Ren, klasikleri hep 5 tl den satıyordu. Fuara gidince her zaman önce Sahafları gezin . Oraları karıştırın illaki istediğiniz kitaba denk gelirsiniz. Sahaflarda da 10 15 tl arasiydi benim baktıklarım. Ama almadım işte. 


Yürüyen ölüler serisinin tüm kitapları 10 ar tl idi. Tess gerritsen kitaplarina baktim fiyatlari geçen yıl 10du ama bu yil 15 olmuş almadım. 

Seneye ki fuarı da şimdiden merakla bekliyorum. Umarım daha büyük ve kapsamlı olur. Çankaya Belediyesinin de 2.kitap fuarını yapmasını bekliyorum. Eğer onlar da yaparsa bir yılda 2 kitap fuarı olur canım Ankaram için :)

 Şimdilik benden bu kadar. Herkese bol kitaplı günler dilerim. 

10 yorum:

  1. heeey iyi kitaplar almışın. klasikleri alacağın yayınevi ve çevirmene dikkat eeet. çoğu uydurma. o ucuz klasikleri almaaa. çok kötü çeviri oluyoo :) heey blog okuma yükselmesi için biraz aktif olman lazım ki yaaa. en iyi kültürlü düzgün insanlar blogda yaa. seni tanıtayım yakında da yeni arkadaşlar getireyim. blogun çok iyi senin yazı dilin de öyle. ama azcık aktif ol da renklensin blogun. blog gez biraaz :) insta ve twitte de burdaki blogçular var :) ay bak seçemezsen sölerim ki sanaa, bir pembesever tuğçe yüksel, kağıttan dünyam ilkay özgür meselaa, onlardan başlayabilirsin ki okumayaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kağıttan dünyamı takip ediyorum zaten ya :)
      blog okumaya pek vakit ayırmadığım doğru ama ayırmaya başlayacağım artık :)
      daha aktif olmayı istiyorum tabii ki inşallah :)

      Sil
  2. heeey, instada daha aktifsin demek kiiii ama bak blog çok daha iyi burda aktif olsan yaaaa :) bi de gördüm popzingo, oraya da koymuşsun blog yazılarınıı :) okul da iyi gidiyo ama de miiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet popzingoya da başladım. instaya gönderi atmak daha kolay ya bi de hikaye atmayı da çok seviyoırum. okul da harika gidiyor. staj ve okul yorucu ama değiyor hepsine. :) sen nasılsın ??

      Sil
    2. kolaylıklar ki sanaa. iyiyim yaa. ben de işte çeviri yapıyom, ingilizce ders veriyom. blog, dizi, kitap, film, müzik felan işte. ay bak bir çin dizisi var. my little princess. öyle tatlı ve komik kiiii :)

      Sil
    3. Yaa ne güzel hiç boş değilsin bayağı uğraşın varmış :)) kolay gelsin ve başarılar;)
      Tamam onu da izleyeceğim. Not ediyorum hemen :)

      Sil
  3. Merhaba. Deeptone den geldim . Sizi takip ettim .sizi de bekliyorum

    YanıtlaSil
  4. Evet o kitap da çok ilginç ben de filmini izlemedim henüz. Kitabı da bitirmek üzereyim. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Evet Deep sag olsun. Ben zaten sizi takip ediyorum severek ;))

    YanıtlaSil
  6. Merhaba. Ben de sizi takip ettim. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil

Değerli Okuyucular:
Lütfen yorumlarınızda küfür, argo ve ahlaksızlık kullanmayınız!!!
Onların haricinde her türlü eleştiriye açığım :)
Yorumlarınız denetlendikten sonra yayınlanacaktır!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...